Російські терористи обстріляли автомобіль українських саперів у зоні ООС

13.05.2021 09:02   -

Прес-служба ООС повідомляє, що 12 травня внаслідок обстрілу з боку проросійських бойовиків було пошкоджено автомобіль групи розмінування. На щастя, ніхто не постраждав. На обстріли терористів військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь.

Загалом, минулої доби, 12 травня, російсько-терористичні війська на Донбасі здійснили 8 порушень режиму припинення вогню. Зокрема, терористи використовували міномети, гранатомети і кулемети.

Поблизу населеного пункту НОВГОРОДСЬКЕ окупанти 2 рази відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля КАТЕРИНІВКИ – ще й з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу населеного пункту ГНУТОВЕ ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів. У передмісті ВОДЯНОГО окупанти здійснили обстріл з ручних протитанкових гранатометів, а біля АВДІЇВКИ – з підствольних гранатометів. У районі селища ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКЕ найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік селища МИРНЕ противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів“, – уточнюють у прес-службі.

Бойових втрат і поранених в українських підрозділах немає.

Станом на 7 годину ранку, 13 травня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.