Ремонт парку Писаржевського

28.04.2021 08:51   -

Минулого року завершили першу чергу ремонту парку Писаржевського, ось, як виглядає оновлений парк та які рішення в ньому застосували, – аналізує urban.dnipro.

На зображенні може бути: дерево, просто неба та текст «тут встановили сучасн опори освитлення, сховавши дроти пд землю також встановили стели i3 навгацею парком Θ0 ම O ького пис 4 ι URBAN.DNIPRO URBAN.»

З хорошого:

  • Встановили вуличний туалет — обов’язковий елемент будь-якого сучасного парку;
  • Зберегли дорослі дерева;
  • Оновили освітлення, встановивши нові сучасні опори та сховавши дроти під землю;
  • Встановили багато зручних лавок зі спинкою в затінку дерев.
На зображенні може бути: дерево, трава та текст «але достатньо дерев яних лавок 31 спинками а в затнку дерев URBAN.DNIPRO DNIPRO»
На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, просто неба, дерево та текст «вхід в парк 3 боку проспекту олександра поля Ta проспекту богдана хмельницького URBAN.DNIPRO м.писаржевського»

З поганого:

  • Забагато твердого мощення навіть там, де доцільно використовувати водопроникне покриття;
  • Озеленення однотипне — лише газон;
  • Центральній алеї бракує дерев та лавок зі спинками.
На зображенні може бути: пам’ятник, просто неба та текст
На зображенні може бути: трава, дерево, дорога та текст

Висновок: парк однозначно отримав нове дихання, особливо на фоні його занедбаного стану до ремонту. Але він залишився надто штучним. В умовах міста особливо важливо зберігати оази природного середовища із відповідним благоустроєм.

Цьогоріч мають відкрити другу чергу після ремонту, тому дочекаємося та подивимося, які рішення в ній будуть реалізовані.

На зображенні може бути: просто неба, дерево та текст
На зображенні може бути: дерево, просто неба та текст
На зображенні може бути: просто неба та текст «кертвам голодомору гоподомору1932-1933 932- 933 поля олександра проспект перша черга (готова) Matseva друга черга (в процес) хмельницького богдана проспект PL»