Ректор Поплавський знявся у провокуючому відео

02.07.2020 16:38   -

Михайло Поплавський, ректор Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКіМ), який обіймає цю посаду з 1993 року, відомий своїми концертами та відео-кліпами в яких його оточують молоді дівчата (переважно студентки його ж університету), знявся у неоднозначному відео-ролику.

На відео Поплавський трусить пачкою грошей і говорить одну єдину фразу: Багатые мужчины старыми не бывают!”

Після цієї фрази Поплавського у кадрі з’являються молоді дівчата, що грайливо підходять до ректора.

Коротке відео прямо говорить про те, що “любов” дівчат можна купити за гроші. Іншими словами, в цьому відео Михайло Поплавський фактично випрадав проституцію і звів жінок до позиції товару.

Таким “виступом” обурилась, зокрема, Уляна Супрун. На її думку, подібна поведінка педагога, керівника навчального закладу є неприпустимою і аморальною.

Дивно, що нікого не обурює факт, що Поплавський поводиться як збоченець, при цьому він — ректор та викладач навчального закладу, в якому навчаються молоді люди, які ще не досягли повноліття“, – написала Супрун у Фейсбук.

Кандидат в депутаты ВР Поплавский М.М. округ № 91 - Страница 13 ...

Зокрема, Уляна Супрун наголошує на тому, що подібна поведінка для українських ректорів вітчизняних вишів не є дивною – вони давно почуваються одновласними господарями у ввірених ним освітніх закладах. Наразі, справа не лише в грошах, які осідають у кишенях ректорів та іншої адміністрації – проблема в тому, що Поплавський і подібні йому вважають подібний паразитизм нормальним, а їх аморальна поведінка, через різного роду заяви та “відосики” претендує на визнання з боку суспільства.

Поплавский наносит ответный удар • Портал АНТИКОР

Поплавський — типовий представник тої спільноти ректорів, які зробили з державних навчальних закладів свої власні феодальні володіння. Але у цьому випадку це не лише заробляння грошей, корупція та зловживання службовим становищем, а й фактичне перетворення національного університету на такий собі заклад імені Поплавського, де все обертається навколо нього, та де він примусово впровадив культ власної особистості“, – наголошує Уляна Супрун.