“Регіонали” пробиватимуться в Раду “Опозиційним блоком”

05.09.2014 12:42   -
Автор:

Соратники Януковича, які разом з війною втратили округи на Донбасі спробують пройти до нової Ради, приєднавшись до проекту Сергія Тігіпка.
Про це йдеться у статті Сергія Лещенка на УП.
“Окрім його “Сильної України”, переговори про об’єднання ведуться з залишками Партії регіонів, яку очолює Борис Колесніков, а також з проектом Льовочкіна Партія розвитку України”, – пише журналіст.
За інформацією “Української правди”, це утворення може називатися “Партія “Опозиційний блок”, яку очолить Сергій Тігіпко.
“Розглядається можливість, що в число “акціонерів” потрапить і партія Наталії Королевської “Україно – вперед”, партія Володимира Семиноженка “Нова політика” та афганці Сергія Червонописького. Квоти пропонують ділити відповідно до ресурсів, які будуть внесені в кампанію.
У разі, якщо колишні соратники Януковича досягнуть згоди, то базою для їх походу на вибори буде технічна партія, яку просто придбають і перейменують у “Опозиційний блок” – ніхто втрачати свій бренд не захоче. Усі члени списку вийдуть зі своїх партій”, – зауважує Лещенко.
Водночас журналіст зазначає, що один найближчих соратників Януковича Сергій Льовочкін не особливо вірить в успіх і готується балотуватися за мажоритарним округом в Миколаєві, тоді як інший соратник Януковича Борис Колесніков уже був помічений за підготовкою грунту для мажоритарки в Краматорську.
Фото: www.pravda.com.ua