Ранкова пожежа у Дніпрі з ворожою ракетною атакою не пов’язана — Валентин Резніченко

10.06.2022 13:15   -

10 червня окупанти знову обстріляли Дніпропетровську область. Про ракетні удари та ситуацію в регіоні розповів голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко.

Напружені і ніч, і ранок. Вночі ворог знову обстріляв Криворізький район. Під вогонь потрапили одразу три громади. У Зеленодольській громаді є руйнування. 41-річна жінка отримала осколкове поранення. У Широківській та Апостолівській – ніхто не постраждав. Вранці ракетний удар по Дніпровському району. Попередньо, без постраждалих. Але деталі з’ясовуємо. Сильна ранкова пожежа у Дніпрі з ворожою атакою не пов’язана. Горіло на одному із підприємств міста. Рятувальники вогонь ліквідували, — написав він.


За даними ДСНС, сильне загоряння сталося на підприємстві з переробки вторинної сировини. На відкритій території спалахнули гранули у пакунках. Підприємство займалося переробкою пластмаси на гранули. Займання виникло поруч із виробничим цехом. Спалахнули гранули в пакунках на площі 200 м².
Гасили вогонь 6 розрахунків рятувальників. Боролися з пожежею понад годину. Вогонь пошкодив зовнішнє оздоблення стін двоповерхової виробничої будівлі, знищено обладнання для виготовлення гранул, а також вторинну сировину на відкритій території. Люди не постраждали.

На открытой территории вспыхнули гранулы в тюках