Радикальна партія пропонує люструвати власний виборчий список

01.10.2014 16:50   -
Автор:

Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко закликає громадян бути свідомими та небайдужими – перевірити список його партії і пересвідчитися, що там немає зрадників. І потім так само продовжити люстрацію в масштабі всієї країни, повідомляє ТВі.
Як відомо, раніше лідер радикалів заявляв, що їхній список буде абсолютно політично “чистим”: жодних колишніх депутатів, пенсіонерів, помічників депутатів-регіоналів. Олег Ляшко назвав це “люстрацією, яку РПЛ почала із себе”.
Головний радикал країни закликав інші політичні партії докласти зусиль, щоб не допустити до парламенту колишніх регіоналів, зрадників та одіозних діячів режиму Януковича. Для цього він запропонував залишити в округах найсильніших мажоритарників від патріотичних сил, незалежно від партійної приналежності.
Тепер до процесу люстрації партійного списку радикалів можуть приєднатися усі охочі виборці. Саме така пропозиція міститься в тексті, розміщеному разом із виборчим списком Радикальної партії на офіційному сайті.
Нагадаємо, що Закон України дозволяє політичним партіям виключати окремих кандидатів із виборчих списків до 12 жовтня 2014 р.