“Радіо Леся” та “Косач Talks” звучатимуть в Українському домі на честь 150-річчя Лариси Косач-Квітки

25.02.2021 18:17   -

Міністерство культури та інформаційної політики 25 лютого розгортає медійну платформу «Радіо Леся», ініційовану UA: Радіо Культура, та інтелектуально-дискусійну платформу «Косач Talks», – повідомляє пресслужба міністерства.

«З 25 по 27 лютого команда UA: Радіо Культура працюватиме в Українському домі на майданчику «Радіо Леся». Запуск першого ефіру відбудеться о 18 годині – одночасно з відкриттям локації в Українському домі. 26 та 27 лютого ефіри зі сцени «Радіо Леся» звучатимуть наживо з 11 до 17 години», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, платформа «Радіо Леся» є студією, де 25, 26 і 27 лютого команда UA: Радіо Культура створюватиме контент, який можна почути в Києві на 97.6FM у Києві або онлайн з будь-якого куточка планети за лінком: bit.ly/RadioLesya.

У Міністерство культури додали, що з 25 по 28 лютого в Українському домі також відбуватиметься інтелектуально-дискусійна програма «Косач Talks». Впродовж чотирьох днів відомі гуманітарії та публічні інтелектуали обговорюватимуть багатогранність творчості та життя Лариси Косач-Квітки, спробують показати її по-новому, по-модерному, намагатимуться зламати нудні стереотипи, позаяк її особистість та її творчість донині мають безпрецедентну вагу для українського та світового літературно-культурного процесу. Чого варті її геніальні твори «Камінний господар», «Кассандра» та «Лісова пісня».