ПриватБанк та Azimo запустили швидкий сервіс грошових переказів з Європи до України

04.11.2021 11:11   -
Автор:

ПриватБанк у партнерстві з провідним європейським онлайн сервісом переказу коштів  Azimo запускають новий сервіс миттєвих грошових переказів до України. Він насамперед орієнтований на потреби українців, які працюють за кордоном та тепер мають зручний та швидкий спосіб фінансової підтримки своїх рідних. Про це повідомила прес-служба ПриватБанку.

Відтепер клієнти Azimo у Великобританії, Європі, Канаді та Австралії можуть через  додаток та веб-сайт компанії надсилати гроші на будь-який рахунок Приватбанку, використовуючи лише номер мобільного телефону одержувача та останні чотири цифри їх платіжної картки. 

«Швидкі та доступні грошові перекази повертають гроші до кишені працьовитих людей та їх сімей за кордоном. Azimo має на меті зробити миттєві перекази галузевим стандартом для грошових переказів. Цей надшвидкий сервіс до України – ще один крок на цьому шляху“, – відзначив Річард Амброуз, генеральний директор Azimo. 

Компанія Azimo, штаб-квартира якої знаходиться в Лондоні (Великобританія) та Кракові (Польща), є популярним сервісом в обох країнах, що приваблює українських клієнтів. Понад мільйон українців живуть і працюють у Польщі, щороку надсилаючи додому грошові перекази на 3,3 мільярди доларів. Українці у Великобританії щорічно надсилають до країни ще 1 млрд доларів. 

“Українці, які живуть чи працюють за кордоном, тепер мають ще один зручний та надійний спосіб миттєво надсилати гроші своїм близьким додому. Завдяки інноваційним рішенням та партнерству з провідними гравцями європейського ринку, ми надаємо нашим громадянам високотехнологічний сервіс та чудову і безпечну альтернативу неформальним каналам переказу грошей”, – вважає заступник голови правління ПриватБанку Разван Мунтеану.