Притула полишив шоу “(г)Де логіка?”

10.03.2021 07:52   -

Шоумен, телеведучий та член партії “Голос” Сергій Притула заявив, що припиняє працювати в програмі “Де логіка?” на телеканалі “Новий”, бо кінцевими бенефіціарами формату шоу є громадяни Російської Федерації.

“Сьогодні в ефірі Нового каналу буде показано перший з 15-ти випусків програми «Де логіка?», яку Новий знімав у листопаді минулого року.15 випусків – це перший сезон цього шоу на Новому. Перший і останній за моєї участі у ньому, як ведучого. Як і обіцяв, в разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату із російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї у цьому шоу більше не буде. Так от, не буде. Дякую за увагу.”

 Українці критикували участь ведучого Притули в шоу “Де логіка?”, оскільки передача з аналогічною назвою і схожим форматом є в ефірі російського телеканалу ТНТ.

Притула одразу звернувся до керівництва телеканалу і йому відповіли, що ніяких договорів між “Новим” і ТНТ немає. Проте він пообіцяв, що якщо інформація про росіян підтвердиться, він піде з програми.

Шоу з аналогічною назвою і в такому самому форматі із 2015 року виходить на російському телеканалі ТНТ. Його випуском займається Comedy Club Production.

На виборах мера Києва Притула зайняв третє місце, за нього проголосували 56,9 тис. виборців (7,87%). Після програшу він заявив, що готуватиметься до виборів у Верховну Раду.

У лютому Притула також зазначив, що залишається в політиці, незважаючи на вихід з керівництва партії “Голос”.