“Придуркувата особь”, – Дмитро Ярош різко висловився про Лукашенка

25.01.2022 09:07   -

Один із лідерів українського патріотичного руху Дмитро Ярош без церемоній назвав самопроголошеного президента Олександра Лукашенка “придуркуватою особью” через позицію останнього щодо України та бездумну підтримку мілітаризму Путіна.

Ця придуркувата особь – лукашенка, якого не можна назвати Білорусом, яке узурпувало владу в нашій братській державі, яке є підстилкою іншого старого кремлівського маразматика – Путіна, зараз робить все для того, щоб широкомасштабне вторгнення в Україну розпочалося з території Білорусі…“, – написав Ярош у Фейсбук.

Нагадаємо, що Лукашенко останнім часом зробив ряд заяв, прямо направлених проти України – зокрема, звинуватив українську владу в нарощуванні збройних сил на кордоні з Білоруссю.

Дмитро Ярош закликав білорусів скинути Лукашенка, який веде їх до війни з Україною. Ярош підкреслив, що українці шанують білорусів і вважають братами, але у справі захисту України компромісів бути не може.

Тепер вас використає Кремль як провокаторів у війні з Україною… І ви, за путінські інтереси, будете гинути?Ми, українці, шануємо і любимо білорусів, але якщо удар по нас буде нанесено з вашої території, ми перетворимо ваше «мирне» холуйське життя у пекло… Якщо буде горіти українська земля, то вогонь протидіі окупаціі України буде палати і в Білорусі, і в Росії.Скидайте свого старого пропутінського маразматика! Інакше буде біда. Ми, украінці, за свою свободу, будемо воювати всіма доцільними методами і засобами… у тому числі, при вторгненні з вашої території, і в Білорусі. Живє Білорусь!“, – резюмує Ярош.