Провальний піар Зеленського як загроза національній безпеці

13.04.2020 09:57   -
Автор:

Борислав Береза в своєму телеграм-каналі «Березовий сік» торкнувся проблеми піару українського Президента. На думку Берези, піар-служба Зеленського має «особливий талант» робити все так, аби потім над президентом України насміхались.
«Офис президента обладает реально фантастическим талантом превращать любую свою пиар-идею в плацдарм для насмешек над президентом», – пише Береза.
Береза пригадує і бронежилет без бронепластин на Зеленському під час візиту на «передову», і білу сорочку, і останній візит президента на фронт, де на нього надягнули білу медичну маску – мабуть, щоб ворожі снайпери краще бачили. В таких випадках постає питання, чи дійсно Зеленський відвідує передові позиції українських військ, якщо його служба охорони так просто нехтує елементарними заходами безпеки?
«Ситуация с бронежилетом без пластин и белой маской стала показателем низкой квалификации пиарщиков Банковой. Может хоть это смотивирует Зеленского перейти от пиара к выписыванию плана и к последующим действиям. Если нет, то над Зеленским будут смеяться и дальше. А когда над властью смеются, то с ней не считаются», – зауважує Береза.

Справді, яким би не був Зеленський і як би до нього не ставились, він – Президент України, верховний головнокомандувач і обличчя влади. Якщо перша владна персона у країні втрачає авторитет, то авторитет втрачає і сама політична влада.
Особливу небезпеку Береза бачить у тому, що удари по авторитету Зеленського підривають його авторитет в українському війську, що впливає на боєздатність, бойовий дух нашої армії.
«Меня интересует, чтоб нам не было стыдно за него в Украине. А из-за сегодняшних ляплв уже ржач по всей армии идет. По всей нашей армии. И мне абсолютно не нравится ситуация, когда Верховный Главнокомандующий Вооруженных Сил Украины вызывает смех, а не уважение, у солдат. Это абсолютно недопустимо», – наполягає Береза.
Зрештою, Береза закликав відмовитись Зеленського від піару (тим більше, що неякісно організований піар лише шкодить президенту), а зосередитись на реальних діях і реформах, що можуть повернути повагу до нього.
«Пора перестать заниматься самоунижением, господин президент. Хватит!», – підсумував автор допису.
Зображення може містити: одна або кілька осіб та надворі