Протестувальників у Кривому Розі очолює колишній регіонал, – «Свобода»

02.02.2015 10:09   -
Автор:

«Криворізький “Майдан” на чолі зі Штефаном-Туровською – це просто ще один вілкулівський проект, котрий працює за принципом “Не можеш знищити – очоль!”. От колишній регіонал Штефан (а їх, як відомо, колишніх не буває) знає, що в Україні Майдани працюють та активно підтримуються населенням, взяв ініціативу очолити новий так званий протестний майдан проти Вілкула. Однак мета його зовсім інша – привести до влади правильних для вілкула людей. Наче і майдан, наче і переобрання вілкула, наче і патріоти мають підтримати (бо назва така – майдан), але перевибори міського голови мають пройти на фоні активного піару Штефана та Туровської, і хтось з них має обратись на посаду голови. Вілкул же після нього буде правити далі через своїх, ручних людей», – пише криворізький свободівець Андрій Кондратьєв у своєму фейсбук.
Поо це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Розумієте, Вілкулу не вигідно щоб до влади прийшла Свобода чи ПС. Чи якась інша чесна патріотична організація. Це означатиме його кінець, так як ці організації під вілкула не ляжуть. Це означає і кінець різного роду сепаратистським намірам, бо ніхто вже не відмаже товарісча Беліцького… Саме тому ми й виступаємо проти тих, хто зараз в раді – проти проти людей Вілкула.
А ЗМІ зовсім іншу, хибну картинку малюють. Вони нав’язують думку народу про те, що Свобода, ПС, Сокіл, козацтво тощо навпаки виступають за Вілкула, мовляв вони звільняють для них міськвиконком. Зовсім ні. Ми звільняємо міськвиконком від агентів поки що чинного міського голови, від рудиментів регіонів та королевських», – заявляє Кондратьєв.
Нагадаємо, місцева «Свобода» не підтримує захоплення виконкому у Кривому Розі.
Читайте також: Автомайдан и Самооборона Кривого Рога заявили в ОГА, что контролируют ситуацию