У Дніпрі “автохами” завадили пожежному авто гасити пожежу: двоє людей загинуло

14.11.2021 10:35   -

Нахабство власників автомобілів, що паркують свої транспортні засоби де завгодно, не зважаючи на інших людей, дратує багатьох. Але іноді справа не обмежується простим невдоволенням – бувають випадки, коли неправильно припарковане авто може вартувати комусь майна чи навіть життя.

У Дніпрі пожежники, що прибули на виклик для гасіння пожежі 14 листопада на вулиці Абхазькій, не змогли підігнати до палаючого будинку пожежне авто. І все через припарковані прямо на дорозі легкові автомобілі. В такій ситуації співробітники ДСНС витрачали безцінний час на спорудження магістральної лінії для гасіння пожежі.

Сумно, але під час ліквідації пожежі було виявлено тала загиблих – чоловіка й жінки. Не повідомляється, чи була б можливість врятувати загиблих, аби рятувальники раніше дістались до палаючої квартири.

… габаритний пожежний автомобіль не зміг заїхати у двір, адже на кадрах видно, деякі авто припарковані буквально на дорозі. Тому, втрачаючи час для оперативного ліквідування займання, надзвичайникам довелося прокладати магістральну лінію, аби дістатися осередку пожежі. Шановні автовласники Дніпра, не будьте байдужими!. Залишаючи машину не на паркувальному місці, подумайте про те, що пожежники можуть просто не встигнути врятувати людину, а можливо і вас самих!“, – закликали рятувальники.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі