На Донбасі терористи обстріляли медиків: один воїн важко поранений

14.11.2021 10:18   -

Прес служба ООС повідомила, що 13 листопада російсько-терористичні війська обстріляли автомобілі українських військоівих медиків. Внаслідок обстрілу водій-санітар дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу, втім стан його здоров’я – важкий. Пошкоджено два санітарні автомобілі.

Загалом, протягом минулої доби, 13 листопада, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

В напрямку ТРОЇЦЬКОГО ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. В районі населеного пункту ЧЕРМАЛИК противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17. Біля населеного пункту ГНУТОВЕ російські найманці обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік КАТЕРИНІВКИ, що на Луганщині, окупанти двічі вели вогонь, застосовуючи міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. В бік ЗОЛОТОГО-4 ворожі війська здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм. Поблизу СТАРОГНАТВКИ противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї“, – уточнює прес-служба.