Художня гімнастика у Дніпрі

27.02.2021 11:36   -

Дніпро проведе Кубок України з художньої гімнастики. Відбуватиметься ця масштабна першість на базі спорткомплексу «Олімпійські резерви», що на просп. Богдана Хмельницького. Участь візьмуть 250 найсильніших українських гімнасток, а судитимуть їх 35 професійних суддів з усіх куточків України, – інформує Федерація гімнастики України.

Спортсменки змагатимуться як в особистому заліку, так і в командному. А ще на змаганнях будуть представлені програми провідних гімнасток, які готуються до виступу на Олімпійських іграх. Не обійдеться і без іменних гостей. На Кубку України з художньої гімнастики дворазова чемпіонка світу та заслужена майстриня спорту СРСР Ірина Дерюгіна. Проте через пандемію змагання проводитимуться без глядачів, – повідомляє dniprorada.

Це одне з наймасштабніших спортивних змагань з початку пандемії. Захід відбудеться без глядачів та з дотриманням карантинних норм.

Організатори змагань — Міністерство молоді та спорту, Федерація гімнастики України та Всеукраїнський благодійний фонд «Мірозданіє».