Правоохоронці вже затримали чоловіка, що катував дітей

08.07.2021 08:31   -

Учора, 7 липня, поліція Дніпропетровської області оголосила в розшук підозрюваного, що завдав тілесних ушкоджень дитині 2-х років. Обгрунтовано підозрювався Сергій Федотов 1993 року народження.

Уже вчора ввечері поліція повідомила про те, що підозрюваного затримано у Софіївському районі області – він переховувався на горищі одного з покинутих будинків села, де і скоїв злочин.

Затриманого доставили до поліції для з’ясування всіх обставин злочину. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України.  Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 7 липня до поліції надійшло повідомлення від мешканки Софіївського району області про те, що  колишній 28-річний співмешканець закрився в будинку з її двома дітьми 2 та 7 років і погрожує їм розправою. В результаті дій зловмисника постраждав 2-річний хлопчик – зловмисник спричинив дитині різані поранення шиї та спини, після чого втік з місця злочину. Наразі дитина перебуває в лікарні.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та за  ч. 3 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.