«Працюватимуть на одному з найважчих напрямків»: бійці Української добровольчої армії показали автівки та спорядження від дніпрян

27.05.2023 14:30   -

Дніпро продовжує надавати головний пріоритет підтримці українських оборонців. Місто постачає бійців необхідною технікою та устаткуванням, відповідно до їхніх замовлень. Нещодавно бійці Української добровольчої армії, які служать у складі однієї з бригад ЗСУ, отримали нову партію обладнання та амуніції.

Цей постачання включало два генератори, прилади нічного бачення та тепловізори, а також 120 комплектів шоломів, термобілизни, берців і форми. Крім того, були надані дві вантажівки високої прохідності.

Мер Дніпра, Борис Філатов, підкреслив, що місто продовжує збільшувати свою допомогу ЗСУ.

«Хочу побажати хлопцям, щоб усе це обладнання, яке передала територіальна громада Дніпра, максимально ефективно було використано на фронті. Ми і далі це робитимемо (підтримуватимемо армійців, — ред.). Не тому, що це мої друзі. А тому, що Українська добровольча армія, мабуть, одна з найбільш ефективних частин наших Збройних Сил, наших оборонців. Тому разом до Перемоги. Ми завжди поруч», — сказав Борис Філатов, додавши, що його особиста допомога воїнам УДА триває ще з 2014 року.

Сергій, перший заступник командира УДА, відомий під позивним “Сокіл”, заявив, що у сучасній війні техніка є постійною потребою. Бійці також підкреслюють, що автівки перебувають у хорошому стані, що забезпечить їх помітність як при перевезенні вантажів, так і перевезенні особового складу.

«Хочу подякувати меру Дніпра Філатову і громаді міста за надану техніку. Вона працюватиме на донецькому напрямку — одному з найбільш важких. Ми майже пів року беремо участь у бойових діях на південному фланзі Бахмута. І далі там працюємо», — сказав «Сокіл».