Поточна ситуація в зоні ООС

03.09.2020 08:26   -

За повідомленням Штабу ООС, бойовики продовжують провокативні обстріли українських позицій. Так, учора було зафіксовано 1 обстріл з гранатомету. Втрат серед українських військових немає.

Минулої доби, 02 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Неприцільним пострілом з підствольного гранатомету противник намагався спровокувати наших воїнів на ділянці фронту поблизу Мар’їнки. Військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат, внаслідок ворожого пострілу, немає“, – сказано в повідомленні.

За поточну добу обстрілів зафіксовано не було.

У той же час, двоє військовослужбовців отримали опіки – особовий склад ЗСУ залучають до гасіння пожеж в Луганській області.

Під час гасіння пожежі, двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали термічні опіки. Їм надано першу медичну допомогу та доправлено до військових медичних закладів. Стан здоров’я обох воїнів – задовільний“, – йдеться у повідомленні.