Посадовці Дніпропетровщини продовжують фінансові махінації

20.01.2016 11:00   -
Автор:

На Дніпропетровщині посадовці “оцінили” вартість робіт на суму понад 2,5 мільйони гривень.В наслідок злочинних дій працівників комунального закладу державі завдано збитків.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу Управління захисту економіки в Дніпропетровській області.
На Дніпропетровщині на проведення робіт з капітального укріплення фундаменту будівлі пансіонату для людей з обмеженими можливостями та іншими вадами одного з районів області з бюджету було виділено грошові кошти у сумі понад 3,5 мільйона гривень.
Посадові особи управління Дніпропетровської ОДА, являючись замовником, уклали з підрядником договір на проведення вищевказаних робіт.
З метою власного збагачення, посадовці підписали фіктивні акти виконаних робіт, неправдиві відомості щодо завищення обсягів виконаних робіт. Також встановлено, що на момент підписання актів виконано тільки 25% робіт від загального обсягу.
Таким чином, діями вищевказаних посадових осіб державі завдано збитків на суму понад 2,5 мільйони гривень.
Читайте також: На Днепропетровщине чиновников подозревают в краже средств детей-инвалидов
За матеріалами Управління захисту економіки в Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за фактом службового підроблення.
На даний час встановлюється обсяг та якість виконаних робіт