Обіцяв боротися проти корупції і все змінити, але це – лише гарні слова перед виборами для наївних

27.09.2020 18:43   -

Народний депутат України Микола Галушко звернувся до президента Володимира Зеленського з публічною заявою про вихід із політичної партії “Слуга народу”. Причиною такого рішення політик назвав “продаж” партією місць у своєму списку на місцевих виборах. Нардеп опублікував на своїй сторінці в Facebook, що всі місця в списку “Слуги народу” в його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами і старими елітами залишилися тільки словами. Галушко виграв вибори депутата Верховної Ради по 97-му округу (центр — Бровари Київської обл.).

Відеозвернення Галушка з’явилося у нього на офіційній сторінці  ввечері у суботу, 26 вересня 2020 року.

“Володимире Олександровичу, в 2019 році я разом з вами йшов на вибори президента. Після обрання вас президентом я пішов разом із вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну політичної системи, за зміну ставлення влади до людей, ви казали, що кожен з нас президент, що кожен з нас це особистість. Минуло вже майже два роки, але, на жаль, нічого не змінилося”, – сказав нардеп.

Він додав, що при недавньому розподілі на райони, “виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва “Слуги народу” ледь не знищила мій рідний Броварський район”.

Звернення народного депутата України

Звернення до Президента України! Про свавілля в керівництві партії Слуга Народу.

Опубліковано Народний депутат України – Галушко Микола Леонідович – Округ 97 Субота, 26 вересня 2020 р.

“А зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії “Слуга народу” були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами та старими елітами, на жаль, це просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії “Слуга народу” по моєму округу, і все для всіх стане зрозуміло. В таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола Леонідович, офіційно заявляю про вихід з партії “Слуга народу”, – наголосив він.

“Це лише початок не просто фактичного, а і юридичного розвалу «монобільшості» і так званої партії «слуга народу». Рейтинги сипляться, партія перетворилася за збіговисько договорняків та корупціонерів. За даними кількох інсайдів, вже зараз з фракції (та партії) готові вийти ще 10 мажоритарників, які зрозуміли, що команду Зеленського у ВР чекає крах. Особливо це стане відчутно після виборів”, – прокоментував танення монобільшості Смолій Андрій  — український громадський діяч, політичний експерт.