Поліграф Дубінському організував помічник нардепа Бужанського

30.10.2019 17:45   -
Автор:

Помічник на громадських засадах нардепа від “Слуги народу” Максима Бужанського, обраного у 25-му окрузі у Дніпрі, Владислав Сидоренко здійснював трансляцію та організацію процесу проходження поліграфа Олександром Дубінським. Окрім того, він працював разом з Дубінським на телеканалі “1+1”.
Цю схему дослідив громадський рух ЧЕСНО.
Саме Сидоренко запропонував застосувати поліграф.
“Когда события стали разворачиваться и я увидел, что они выходят за какие-то рамки, я написал во вторник ночью Саше [Дубинскому] с предложением пройти полиграф. И он ответил: “Не х.. делать”. То есть согласился. Я сказал: “Все, я тебя понял, я все организую”. Я обратился к ряду авторитетных полиграфологов, некоторые из них отказались, потому что боялись. А Виталий Опанасенко согласился сразу”, – цитує Сидоренка detector.media.
Олександр Дубінський підтримав Максима Бужанського на парламентських виборах. Зокрема, він приїжджав у Дніпро, на округ, у якому балотувався Бужанський, де влаштовували “Діалог слуг народу”.
Читайте также: Врач поставил неутешительный диагноз кандидату в нардепы Бужанскому
У мажоритарника від 25-го округу Максима Бужанського є четверо помічників, з яких двоє – за трудовим договором. Це Данило Міро та Юлія Павлова.
Підприємець Данило Міро 2015 року балотувався до Амур-Нижньодніпровської районної в місті Дніпрі ради від “Опозиційного блоку”. Він очолював Дніпровську міську організацію партії “За життя” та міський осередок політсили “Наші”. Також був помічником народного депутата ВРУ попереднього скликання Євгенія Мураєва, лідера партії “Наші”.
До того ж Данило Міро був начальником виборчого штабу Максима Бужанського.
Крім Сидоренка, помічником Бужанського на громадських засадах є ще один журналіст – колишній головний редактор “Економічної правди” Сергій Лямець. Він періодично з’являється у програмі “Народ проти” на телеканалі “ZIK”, який зараз входить до орбіти нардепа й кума Президента РФ Віктора Медведчука. У цій програмі співведучим є Бужанський. Також Лямець – президент громадської організації “Медіаринок”.