Після тяжкої хвороби померла екс-міністерка МОН України Любомира Мандзій

28.11.2021 08:01   -

27 листопада у віці 48 років померла колишня виконуюча обов’язки Міністра освіти і науки України Любомира Мандзій. 11 вересня 2019 року Любомира Мандзій була призначена заступником міністра освіти і науки, а потім тимчасово керувала Міністерством з 25 березня по 25 червня 2020 року.

Повідомляється, що останні півтора року Любомира Мандзій боролася із важким онкологічним захворюванням.

З сумом повідомляємо, що сьогодні вдень перестало битися серце Любомири Мандзій.Останні півтора року Любомира боролася з важкою хворобою, вона трималася до останнього. Ми завжди будемо пам’ятати Любомиру як кохану дружину, найкращу маму, улюблену сестру, турботливу доньку, справедливу викладачку та менеджерку. – сім’я Любомири Мандзій“, – написали рідні на сторінці Любомири у Фейсбук.

Сьогодні українська освіта втратила справжнього Педагога, людину, віддану справі навчання нових поколінь. Україна втратила патріотку, гідну громадянку, для якої життя без цинізму було особистим правилом. Із сумом дізналися, що обірвалося життя Любомири Мандзій. Вона боролася з тяжкою хворобою, і серце не витримало. Президент України Володимир Зеленський висловлює щирі співчуття рідним і близьким пані Мандзій, усім, хто знав її особисто. Колеги та друзі запам’ятають її турботливість, готовність прийти на допомогу, її сміливість та вміння захищати свої принципи.Світла пам’ять!“, – відреагував на трагічну новину Офіс президента.

Заупокійне богослужіння за Любомирою Мандзій відбудеться в неділю 28 листопада 2021 р. о 19:00 год у храмі Вознесіння Господнього (за адресою: м. Львів, вул. Любінська, 111; перехрестя вул. Виговського і вул. Любінської). Похорони відбудуться в понеділок 29 листопада 2021 р. у храмі Вознесіння Господнього (за адресою: м. Львів, вул. Любінська, 111; перехрестя вул. Виговського і вул. Любінської)О 10:00 год – Божественна літургія, по закінченні – Чин похорону.