Перерахунку голосів недостатньо, щоби відновити справедливість у Кривому Розі, – нардеп

01.12.2015 09:45   -
Автор:

Дніпропетровський нардеп Андрій Денисенко, який бере активну участь у післявиборчому простистоянні у Кривому Розі, заявив, що перерахунок голосів буде недостатнім, щоби відновити справедливість.
Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Не думаю, що рішення суду про перерахунок на більшій частині спецдільниць Кривого Рогу дасть можливість встановити справжнє волевиявлення громадян і вилучити вкид. В суду були всі підстави і докази оголошувати результати виборів на спецдільницях недійсними. Саме це призвело би до законного визнання Юрія Милобога переможцем виборів і обраним міським головою Кривого Рогу.
Перерахунок же голосів за умов, що з дня виборів минуло понад два тижні і вся первинна документація на спецдільницях максимально зачищена фальсифікаторами, буде недостатнім, щоби відновити справедливість.
Гадаю, що перерахунок вкинутих бюлетенів і переписаних протоколів з його заздалегідь відомим результатом, є одним з прийомів узаконення фальсифікації, яким зараз випускають пару протестів у Кривбасі і дезорієнтують громадськість», – заявив Денисенко.
Нагадаємо, 22 листопада Дніпропетровський окружний адміністративний суд ухвалив рішення відмовити кандидатові на посаду міського голови Кривого Рогу Юрію Мілобогу в перерахунку голосів в Інгулецькому районі Кривого Рогу, де було виявлено найбільше порушень в ході другого туру виборів мера міста.
А 30 листопада Дніпропетровський апеляційний суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на шести спецділянках в Кривому Розі.
Читайте також: В Кривом Роге митингующие захватили горсовет