Перед другим туром кандидати в мери збирають підтримку

12.11.2020 18:44   -

ЄС за “Пропозицію” у Дніпрі

Заради відстоювання інтересів дніпрян фракція “Європейської Солідарності” готова об’єднуватися з близькими за ідеологією політсилами: демократичними, патріотичними, проукраїнськими.

На скільки ефективною й результативною буде наша взаємодія з депутатами інших фракцій, передусім залежатиме від рішень міського голови Дніпра. Саме тому, закликаю підтримати у 2-му турі на місцевих виборах кандидатуру Бориса Філатова“, – повідомила голова Дніпровського міського осередку партії “Європейська Солідарність”, народний депутат VIII скликання Тетяна Ричкова.

На виборах у Дніпрі перемогла Ричкова


“Людину, яка у найтяжчий для України час, у 2014 році, допомогла хлопцям із 25-ї окремої повітряно-десантної бригади. Людину, якій за 5 непростих років вдалося привнести у Дніпро чимало позитивних змін: покращити інфраструктуру, відновити медзаклади. Людину, яка готова слухати, чути та шукати компроміси. Дніпро завжди має бути на крок попереду. Тому й міський голова йому потрібний розсудливий і далекоглядний, з поглядами, спрямованими в майбутнє”, – зауважила Ричкова, підкресливши, що Дніпру не по дорозі з людьми, що прагнуть загальмувати його розвиток та змінити курс з європейського на лихі 90-ті.

“Свобода” за ЄС у Львові

Лідер ВО “Свобода” на Львівщині, кандидат на львівського міського голову Руслан Кошулинський, який зайняв третє місце у першому турі виборів, підтримав кандидатуру Олега Синютки у другому турі виборів голови Львівської ОТГ.

Руслан Кошулинський підтримав Олега Синютку — Високий Замок

Також Громадська рада при Львівській обласній державній адміністрації підтримала Олега Синютку у другому турі виборів мера Львова. Про це члени консультативно-дорадчого органу заявили під час брифінгу.

Цей консультаційний орган є найбільшим в Україні, він складається з трьохсот громадських організацій з усієї Львівщини.

Команда Громадської ради при Львівський ОДА більшістю голосів підтримала у другому турі виборів голови Львівської ОТГ Олега Синютку.

Leopolis.news | «Позиція нашої команди однозначна — Львів повинен рухатись  у європейському напрямку» — Андрій Болюбаш

«Позиція нашої команди однозначна – Львів повинен рухатися у європейському напрямку. Переконані, що Синютка – це саме той лідер, який здатен вирішити проблемні питання міста, які накопичилися за останні 15 років. Тому закликаємо львів’ян прийти у неділю, 22 листопада, на виборчі дільниці та зробити свій вибір на користь європейського майбутнього розвитку Львова», – йдеться у заяві Громадської ради.

“Голос” за ЄС в Рівному

Партія “Голос” прийняла рішення підтримати у другому турі виборів кандидата в мери міста Рівне Олександра Третяка від “Європейської Солідарності”, який опонує Віктору Шакирзяну, – повідомляє glavcom.

У другому турі за крісло міського голови будуть боротися Віктор Шакирзян від партії “Рівне разом” (у першому турі отримав 19,84% голосів) та Олександр Третяк від “Європейської солідарності” (16,93%).

ЄС за “Голос” в Черкасах

Партія «Європейська Солідарність» підтримала на виборах міського голови Черкас кандидата від «Голосу» Віктора Євпака. Про це повідомив під час спільного брифінгу Петро Порошенко, – повідомляє volyn.

“Напередодні другого туру місцевих виборів, де кандидати від проєвропейських, євроатлантичних сил пройшли до другого туру, ми хочемо без будь-яких умов зробити перший, але дуже важливий крок. В цих умовах ми – наша партія і я як її голова – прийняли рішення про підтримку кандидата на міського голову міста Черкаси від партії “Голос” Віктора Євпака. Точніше, одна умова була – я можу бути відвертим – і умова була така, – Віктор має перемогти”, – зазначив Порошенко.

На виборах мера Черкас «Євросолідарність» підтримала Віктора Євпака -  Главком