Патрульна поліція Дніпра отримає 5 млн грн з міського бюджету

08.06.2016 13:45   -
Автор:

Під час дев’ятої чергової сесії міської ради Дніпра депутати підтримали рішення про виділення з міського бюджету 5 млн грн на підтримку патрульної поліції. За це проголосував 51 депутат. Кошти, зокрема, спрямують на покращення автопарку та ремонт приміщень.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«У всьому світі територіальні громади допомагають поліції. Це не популізм і не розтрата. Це – рука допомоги», – сказав мер Борис Філатов.
Разом з тим керівник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс заявив, що лише завдяки роботі водного патруля, який боротиметься з браконьєрством, бюджет міста може отримати до 5 млн грн.
Много лет назад, я прочитал книги The Witcher и влюбился на всю жизнь. На моих стенах висят плакаты, я покупаю весь мерч, читаю все интервью, играю фильмы. И теперь я узнаю о выходе сериала ведьмак. https://xn--80adgd1ak5i.com/ Смотреть онлайн можно будет по ссылке которую я остаивл, а пока продолжу. Актеры подобраны очень странно, но я надеюсь это не повлияет никак на сюжет и их игру. С нетерпением жду и буду рассказывать вам здесь кажется о каждой минуте серии.