ОТГ Дніпропетровщини отримають допомогу Програми «U-LEAD з Європою»

03.08.2018 12:15   -
Автор:

Царичанська, Солонянська, Томаківська, Васильківська, Покровська та Межівська об’єднані територіальні громади Дніпропетровщини отримають допомогу Програми «U-LEAD з Європою» у створенні та модернізації ЦНАП.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на прес-службу Мінгрегіону.
150 заявок на участь у першому раунді Фази впровадження були відібрані конкурсною комісією, експерти Програми відвідали 149 громад, 115 з яких підтвердили спроможність створити належний ЦНАП в партнерстві з Програмою.
Читайте також: В Днепре патриоты и атошники окажут сопротивление проекту Медведчука, – политолог
В рамках Раунду 1 буде створено 86 звичайних ЦНАП, 24 міськрайонних, 6 мобільних ЦНАП, 4 ЦНАП в рамках міжмуніципального співробітництва. Наразі, для всіх 115 громад затверджується Технічне завдання – індивідуальний документ з максимально детальним описом всіх аспектів створення ЦНАП.
Для кожного аспекту ТЗ з громадою погоджений план реалізації з термінами та сферами відповідальності. Детальну інформацію щодо кожної громади-учасниці можна знайти на cайті Фази впровадження https://tsnap.ulead.org.ua/
Нагадаємо, що до 31 серпня триває прийом заявок на участь в Раунді 2 на отримання допомоги на створення та модернізацію ЦНАП, брати участь в Програмі можуть громади з усіх областей України.