Остання країна Європи скасувала всі рейси з Москви

17.03.2022 09:56   -

Авіакомпанія Air Serbia скасувала всі рейси з Москви до Белграда, підтримавши санкції через війну Московії проти України.

Про це повідомляють московитські ЗМІ.

Раніше сербська авіакомпанія намагалася наростити перевезення до Московії, тоді як інші європейські авіакомпанії припинили виконувати такі польоти. Так Белград став справжнім скарбом для російських мандрівників, адже він відігравав для них роль «мосту до Європи».

Таке рішення зустріли хвилею критики, після чого Air Serbia все ж таки підтримала світові санкції і закрила небо для московитів.

Сербська авіакомпанія Air Serbia скасувала всі рейси з Москви до Белграду. Пасажири отримали листи про відміну перельотів. На сайті авіакомпанії неможливо придбати квиток. Про це повідомляє портал Аviapages.

Air Serbia – державна авіакомпанія Сербії, розташована в Белграді.

Раніше країни ЄС, США та Канада закрили повітряний простір для російських літаків. Рішення було ухвалено через ситуацію в Україні. Московія відповіла на ці заходи дзеркально. Низка російських авіакомпаній за рекомендацією Росавіації з 8 березня призупинила міжнародні польоти. Авіакомпанії Сербії продовжували здійснювати польоти до Московії, проте напередодні президент країни Олександр Вучич повідомив, що через тиск Заходу їм доведеться скоротити кількість рейсів.

Канада забороняє білоруським літакам заходити в повітряний простір країни у відповідь на їх підтримку Московії.