Особливості роботи транспорту в Дніпрі під час карантину

06.01.2021 16:44   -

У Дніпрі з 8 січня починається локдаун. Як буде працювати транспорт в період карантину і що зміниться.

Як під час локдауну працюватиме громадський транспорт у Дніпрі розповів під час пресконференції 6 січня заступник начальника управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Швецов, – повідомляє пресцентр Дніпровської міськради.

Пасажирів перевозитимуть лише за кількістю місць для сидіння у транспорті. Водій та пасажири повинні бути у масках, які закривають ніс і рот.

«Пасажирів перевозитимуть тільки за кількістю місць для сидіння в транспорті. Водій і пасажири повинні бути в масках, які закривають ніс і рот. Водії щоранку проходитимуть температурний скринінг. Весь транспорт, як і раніше, щодня будуть дезінфікувати», зазначив Ігор Швецов.

Крім цього, представник департаменту додав, що під час різдвяних свят (7 – 10 січня) громадський транспорт працюватиме в режимі вихідного дня.

З 8 по 24 січня в Україні буде посилено карантин – таке рішення прийняв Кабінет Міністрів України.

До 11 січня в Департаменті транспорту зберуть інформацію про реальний пасажиропотік в Дніпрі. І виходячи з цього, вже і будуть визначати, скільки транспорту і на яких маршрутах буде необхідно. 

«Якщо пасажиропотік буде знижуватися, буде скорочуватися і число рухомого складу на маршрутах. Якщо пасажирів взагалі не буде, автобуси порожніми ходити не стануть. Але скорочення до повного нуля – не буде», – додав Швецов.