Мер Старокостянтинова зрадив партію, яка його підтримала, й встановив рекорд з кількості заступників

06.01.2021 16:40   -

На Хмельниччині міський голова Старокостянтинова Мельничук Микола призначив 11(!) заступників та понад 360 чиновників міськради. Це справжній український рекорд! Адже у Хмельницькому заступників – 4, у Львові -7, а в Києві -9.

Таким чином, мер, який на своїй посаді з 2002 року, переконує, що створює робочі місця як може, призначивши собі рекордну кількість заступників з посадовим окладом 30 тисяч гривень, – повідомляє prm.

У міській раді  склалась  антидемократична коаліція  зі “Слуги народу”, ОПЗЖ,  Батьківщини та “Нової політики”. Разом з мером на першій сесії призначили аж 11 заступників  міського голови, включно із секретерам і керуючим справами, а також затвердили 365 посад для чиновників.

“Я вважаю, що це забагато для нашого міста  і громади, тому що це все ляже, перш за все, на плечі платників податків. Тому що сьогодні ми наповнюємо бюджет, а такими рішеннями люди призначають ці посади  і тратять гроші просто  в пусту”, – сказав голова політичної фракції “Наш край” у Старослов’янській міськраді Василь Ковбель.