Олійник обіцяє якісне виконання інфраструктурних програм на Дніпропетровщині

02.04.2015 15:27   -
Автор:

Новому керівництву Дніпропетровської області дісталася позитивна тенденція щодо наповнення бюджетів усіх видів, що дозволяє швидко і якісно реалізувати інфраструктурні програми, закладені на 2015 рік.
Про це в ефірі каналу «112» заявив заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
Відповідаючи на запитання ведучого, Олійник зазначив, що команда екс-голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, крім успішної організації оборони області, провела потужну роботу з концентрації і дбайливого відношення до фінансів.
«Новому керівництву області дісталася досить позитивна тенденція щодо наповнення всіх видів бюджетів, і Дніпропетровщина має великий фінансовий запас. Ще з минулого року у нас закладені серйозні інфраструктурні програми, і я впевнений, що всі вони будуть виконуватися. Темпи виконання цих робіт, враховуючи спадкоємність обласної влади, вже протягом поточного року покажуть фізичні і якісні зміни ситуації на краще», – заявив заступник голови обладміністрації.
Читайте також: В трех районах создаются новые “Жилсервисы” для разворовывания, – общественники
«Це стосується й іншої якості ремонту доріг, будівництва інфраструктурних споруд. Тому я впевнений, що цей рік буде дуже цікавий. Дай Бог, щоб зупинилися, нарешті, військові дії, і ми могли б перейти до громадянської роботі», – підкреслив Святослав Олійник, додавши, що жителі області будуть задоволені діями обласної влади і держави в цілому.
Він також зазначив, що прийняв пропозицію продовжити роботу в Дніпропетровській обласній державній адміністрації.
«Зараз я допомагаю новому губернатору увійти в курс справи. Ситуація в Дніпропетровську досить стабільна, влада поступово переходить до нового керівництва. Це відбувається якісно, ​​ніякої дестабілізації обстановки в області ми не допустимо», – сказав Святослав Олійник.
Як відомо, вночі 25 березня президент Порошенко задовольнив заяву Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. 26 березня новим губернатором Дніпропетровської області був призначений Валентин Резніченко.
Читайте также: Для жителей Днепропетровска опубликовали Программу велоструктуры