Обстріли на Донбасі не припиняються – 2 українських військових поранено

15.07.2021 08:17   -

Прес-служба ООС повідомила, що за минулу добу, 14 липня, на Донбасі, в результаті обстрілів проросійських терористів, було поранено 2 українських військовослужбовця.

В результаті обстрілів два військовослужбовці отримали поранення. Воїни перебувають у лікувальному закладі. Стан одного пораненого – задовільний, іншого – середньої тяжкості. На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь“, – сказано в повідомленні.

Загалом, минулої доби, бойовики здійснили 13 провокацій з використанням зброї та безпілотних літальних апаратів. Для обстрілів використовувались міномети калібру 120 та 82 мм і артилерія калібру 122 мм, а також інші види озброєнь.

Неподалік населеного пункту ЛУГАНСЬКЕ противник двічі обстрілював українські позиції з мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля селища ПІСКИ ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.У напрямку НОВОГРИГОРІВКИ російські окупанти застосовували артилерію калібру 122 мм і міномети 120-го калібру. Неподалік СВІТЛОДАРСЬКА збройні формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 82-го калібру. Поблизу ВОДЯНОГО, що біля Донецька, противник обстрілював наші позиції з мінометів 120-го та 82-го калібрів.Біля КРАСНОГОРІВКИ ворожі війська застосовували міномети 120-го калібру. У районі населеного пункту НОВООЛЕКСАНДРІВКА окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів. Неподалік СТАРОГНАТІВКИ ворог двічі обстріляв українські позиції з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових і підствольних гранатометів. Біля ЗОЛОТОГО-4 противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру. У районі НОВОТОШКІВСЬКОГО російські окупанти обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї“, – уточнюють у прес-службі.

Станом на 7 годину ранку, 15 липня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.