До весняного прибирання у Дніпрі долучились працівники міськради

13.04.2021 07:08   -

Долучилися до весняного прибирання у місті і працівники виконавчих органів міськради Дніпра. Прибирали листя, сміття та гілки у парку Глоби. До толоки приєдналося більше ніж пів сотні людей.

«Очищуємо територію в обідню перерву. Розпочали з центральних сходинок до парку і дійдемо до місточка. До такого масштабного прибирання наші колеги приєднуються вже декілька років поспіль. Торік наводили лад у зеленій зоні, що на житломасиві Перемога», – поділилася начальниця організаційно-господарського управління департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів ДМР Яна Щегельська.

«На жаль, містяни залишають після себе багато сміття, і тому таке прибирання необхідне: буває, комунальники не встигають за один робочий день очистити все, що залишили після себе відпочивальники, і ми залучаємося до подібних прибирань», – розповів Валентин Пашковський, директор КУ «Спеціалізована установа з надання безоплатної первинної правової допомоги у місті Дніпрі» Дніпровської міської ради.

Закликала дніпрян приєднуватися до весняного прибирання і представниця ГО «Молодіжний медіа-центр Дніпро» Анастасія Кривогуз: «Краще та чистіше життя навколо починається тільки з нас. Ми маємо робити свій внесок, щоб Дніпро був квітучим та чистим. Тому прошу небайдужих виходити на толоки та наводити лад у зелених зонах біля свого дому».