Головний сепаратист міста Дніпро Пелих Дмитро Іванович проголосив себе мировим суддею нової “народної республіки України”

12.04.2021 18:46   -
Автор:

Громадянин Дніпра випускає відео-ролики, в яких бурхливо пропагандує антисемітизм і розпалює міжнаціональну та міжрелігійну ворожнечу не тільки у Дніпрі, а також і всього українського народу.

«Руководство области подчинено не интересам украинцев, а интересам еврейской общины. Основным принципом ортодоксальной секты является следующее: евреи превыше всего. Указанный принцип уже реализован на территории Украины, а особенно в городе Днепр. Он проявляется в полной неприкосновенности евреев за совершенные ими преступления по отношению к украинцам.» — стверджує Дмитро Пелих.

Єврейська громада Дніпра зробила офіційну заяву з приводу антисемітського відео і звернулась в поліцію.

У відкритих джерелах Дмитра Пелиха називають по-різному: рейдер, організатор підпільних казино і антисеміт. Але факти свідчать що, після того, як за рішенням одного із судів Дніпра у Пелиха відібрали незаконно захоплену нерухомість, він за допомогою своїх кишенькових недосудей вирішив оскаржити рішення офіційної влади. Звичайно, постанова якогось там ГО “Мировий суд”, це та сама “Народна республіка” яка не визнає державу Україна, не є підставою для юридичних наслідків, але сам факт – обурливий. Давайте тепер кожен буде сам собі суддя, адвокат і прокурор. Адже саме в цій логіці діє Пелих та цого спільники.

Дмитро Пелих на своїй сторінці в фейсбуці говорить всім що поліція, прокуратура і суди, це – ворожі органи, створені виключно для відбирання майна. Дуже смішно чути ці слова від рейдера.

Також нагадаємо що Дмитро Пелих спотворив історичну будівлю в центрі Дніпра. Квартиру на Олеся Гончара 15/17. Пелех хотів використовувати її як зал ігрових автоматів. Без будь-яких ліцензій і дозволів. Сусідам від нього надходять погрози. Також Дмитро Пелих був помічений в незаконних покер клубах в явному наркотичному сп’яніння.

“Під кайфом”, Дмитро Пелих любить появлется в судах, в мерії Дніпра і в інших органах місцевого самоврядування, де регулярно веде себе абсолютно неадекватно!

І звичайно ж цей “активіст” їздить “убитим” за кермом свого елітного позашляховика. Не раз Пелиха бачили таким, що їде по зустрічній смузі.

Його головним спільником є Анатолій Балахін – керівник самопроголошеної “республіки Україна”, який своїм “указом” виключив Українську Радянську Соціалістичну Республіку (так він називає сучасну Україну) зі складу держав-учасників Організації Об’єднаних Націй (ООН) і включив до її складу свою “Республіку Україна”. В “документі” керівник “республіки” повідомив, що чиновники Женевського офісу ООН були повідомлені про необхідність виключити “УРСР” та включити “Республіку Україна” “дипломатичною місією українського народу” ще 14 жовтня 2020 року.

Анатолія Балахнина затримали правоохоронці Туреччини. Так, серед затриманих – “президент” Анатолій Балахнин і “прем’єр-міністр” Микола Лукашев. Чоловіки приїхали до Туреччини, називаючи себе представниками місії українського народу “респулікі Україна”.

Саме в аеропорту в Стамбулі їх затримали прикордонники. Причиною затримання стали надані документи на митному контролі. Документи, які надав Балахнин були за його словами дипломатичні. Підроблені документи були виписані на НЕ існуючу державу Української Народної Республіки Україна. Перетин же кордону можливий тільки по офіційним документам країни.

Прикордонники з такими документами не стикалися, і це НЕ дивно. Такі документи ніхто і НЕ бачив, і в них немає ніякої юридичною сили. Вони були виготовлені так само, як і певно сама самопроголошена посада «президента Республіки України». За надання підроблених документів на митному контролі всю «дипломатичну делегацію» було затримано.

Як повідомляє один з пабліків Дніпра в своєму Telegram-каналі, аферисти Пелих та Балах нинішнього створювали паралельні органи місцевого управління і в Дніпрі. Свій штаб вони розгорнули за адресою вулиця Донецьке Шосе, 31а. Саме там на будівлі приватного СТО з’явилася вивіска «АНД район в м. Дніпро рада», «Територіальна поліція», «Світовий суд». Самопроголошеним мером Дніпра став В’ячеслав Лопатін. Крім цього, шахраї вже створили свої «комунальні підприємства» і переконували громадян платити їм гроші за «надання комунальних послуг». Відзначимо, Анатолій Балахнин внесений в базу “Миротворець”.

Шахраї не тільки поширювали свої рішення в Україні, а й розсилали їх в міжнародні організації, щоб отримати підтримку і підтвердження законності. Що стосується фінансування, то активісти стверджують, що вони робили все самостійно. Анатолій Балахнин в одному з інтерв’ю розповідав, що деякий час вже не працює, а живе на пожертви, які надходять на його банківську картку від прихильників.