Де у Дніпрі можна отримати безоплатну правову допомогу?

08.08.2021 08:33   -

У Дніпрі в рамках реалізації проєкту «Доступна правова допомога та підвищення правосвідомості громадян територіальної громади м. Дніпра» за сприяння міської ради працює пункт для надання безкоштовних правових консультацій мешканцям міста. Роботу організовує Дніпропетровська обласна громадська організація «Дніпропетровський комітет захисту прав споживачів» та громадська організація «Дніпропетровський міський комітет захисту прав споживачів». З початку року до консультаційного пункту звернулося понад 120 осіб.

«Люди часто скаржаться на грубе порушення їхніх прав як споживачів при гарантійному обслуговуванні побутових товарів, на роботу інтернет-магазинів, надання житлово-комунальних послуг, продаж неякісних товарів, взуття, роботу стихійних ринків, обман при укладанні договорів поза офісними приміщеннями тощо. Усіх заявників консультуємо, як правильно з юридичної точки зору вирішити ту чи іншу ситуацію», — підкреслив Сергій Вершинін, голова ГО «Дніпропетровський міський комітет захисту прав споживачів».

Зі свого боку представник управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Андрій Торопов додав: «Такі важливі проєкти, які підвищують правову свідомість містян, мерія підтримуватиме й надалі».

Консультаційний пункт працює щосереди та щоп’ятниці з 13:00 до 19:00 за адресою: вул. Князя Володимира Великого (Плеханова), буд.16, оф.15. Телефони: 095-816-39-11, 068-638-28-48, 063-681-61-82. Заяви також можна надсилати на електронну пошту: pzkonsalt@gmail.com.