Нічия у двобої легендарних зірок боксу

29.11.2020 12:48   -

Двоє колишніх чемпіонів світу та бійці Зали слави зустрілися у Стейплз-центрі в суботу ввечері.

Легендарні боксери Майк Тайсон і Рой Джонс – молодший провели виставковий бій. Бій мав статус виставкового, а організатори навіть змінили правила. Тривалість раунду була скорочена з 3 до 2 хвилин, а учасники отримали потовщені рукавички. Поєдинок тривав вісім раундів, проте судді не змогли визначити переможця. Один з трьох суддів нарахував нічию (76-76), другий – перемогу Джонса (80-76), а третій – перемогу Тайсона (79-73). Таким чином, бій завершився внічию.

Зустріч знаменитих боксерів відбулася на арені Staples Center у Лос-Анджелесі. На зважуванні вага Тайсона становила 99,8 кг, Джонса — 95,2 кг. Від самого початку Тайсон пішов у атаку, Джонс намагався відповідати на його удари.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr LIVE REACTION: Legends DRAW exhibition fight,  rematch discussed – results, latest updates

Бій вийшов інтенсивним, хоча обом боксерам уже за 50 років.

І хоча 54-річний Тайсон, в цілому, діяв активніше 51-річного Джонса, тому вдавалося збивати його запал за рахунок клінчів.

Разом з тим, велика мобільність рухів другого дозволила йому не лише уникнути кількох разючих ударів суперника, але і в результаті здобути нічию.

Tyson vs Jones Jr LIVE: Updates from Mike Tyson return after Jake Paul  knockout win | Boxing | Sport | Express.co.uk

До відома слід нагадати, що Майк Тайсон не виходив на ринг з 2005 року, коли програв Кевіну Макбрайду. Рой Джонс пішов з боксу у 2018 році. В останньому поєдинку Рой здолав Скотта Сігмона.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr RESULT: It's a draw as boxing legends go the  distance | Daily Mail Online