Влада вдруге відрапортувала про початок будівництва аеропорту в Дніпрі

17.03.2021 13:38   -

Будівництво, яке вже начебто розпочинається вдруге, на території дніпровського аеропорту продовжує хвилювати містян, які хочуть нарешті подорожувати зі свого міста, а не діставатися до різних країн через столицю, або Запоріжжя, Харків, Львів, Одесу.

Попередня влада збиралася побудувати нове летовище у Солоному, де не було ніяких проблем з власністю на землю, але моновлада Зеленського вирішила вкладати гроші в землю Коломойського, держава будує у Дніпрі нову злітно-посадкову смугу. Новий термінал за свій кошт планує звести компанія Олександра Ярославського. Але, справа в тому, що земля для будівництва терміналу знаходиться в оренді фірми “Дніпроавіа”, бенефіціаром якої є Ігор Коломойський. Це заслуга колишньої обласної влади.

Екс-губернатор Бондаренко півтора роки не виділяв землю для будівництва терміналу, це сталося лише у грудні, однак, встиг передати цю землю в оренду на 40 років компанії Коломойського. Компанія олігарха передала у суборенду землю забудовнику. Тобто, можна зробити висновок, що у Коломойського залишається можливість для маніпуляцій із земельною ділянкою, на якій буде побудовано новий термінал, – коментує Володимир Омелян, міністр інфраструктури України 2016-2019 років.

Будівельні роботи в аеропорту Дніпра стартували! Написав голова організації у Державне агентство інфраструктурних проєктів України Кирило Хомяков.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу khomiakov.png

Це чудово, але ж рівно півроку тому вже повідомляли про початок робіт. Що знову СТАРТУВАЛИ?

На Дніпропетровщині стартувало будівництво аеропорту