«Народний фронт» подає на апеляцію проти Якова Безбаха

13.10.2014 16:37   -
Автор:

У п’ятницю, 10 жовтня, о 15.00 в Окружному адміністративному суді відбувся розгляд позову представників політичної партії «Народний фронт» проти кандидата у народні депутати України по 24 одномандатному виборчому округу Якова Безбаха.
Про це повідомляє видання «ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу партії.
Нагадаємо, 4 жовтня на ринку ж/м Ігрень агітатори, одягнені у символіку із закликами голосувати за Якова Безбаха, продавали емальований посуд населенню за заниженими цінами. Застосування подібних методів ведення передвиборної агітації можна трактувати як непрямий підкуп виборців, що є прямим порушенням Закону України.
Згідно із рішенням суду позов було відхилено через недостатню кількість доказів.
«Суд, вочевидь, не переконали свідчення людини, яку при купівлі каструль за зниженими цінами відкрито агітували віддати голос за кандидата, не переконали і фотоматеріали продавців-агітаторів, одягнених у символіку Безбаха, із закликами голосувати за нього. Суд визнає подібний політичний хід прямим порушенням агітації і підкупом виборців лише в тому разі, коли каструлі буде продавати сам кандидат», – коментує Олександр Шикуленко (Народний фронт), який подав позов до суду.
Політична партія не погоджується із таким рішенням суду і подає на апеляцію.