Нарешті можна сходити в кіно чи на концерт

16.06.2021 17:43   -

Із середи, 16 червня, вся територія України знаходиться в оновленій «зеленій» зоні — відтепер масові заходи можна проводити із наповненістю зали на 100%. Відповідне рішення ухвалив уряд на засіданні 16 червня, – повідомляє міністр культури Олександр Ткаченко у Facebook.

Масові заходи (культурні, розважальні, релігійні, рекламні тощо) проводити можна із повністю заповненими залами, без обмеження дистанції між присутніми. Проте учасники та організатори заходів мають використовувати маски. Якщо ж всі присутні мають негативні результати тесту, який зробили не більше як за 72 години, чи документ повного курсу вакцинації – обмеження вище не застосовуються.

Немає опису світлини.

Ткаченко наголосив, що це шлях для поступового відновлення сфери і виводу її з кризи, а також закликав купувати квитки на концерти, майстер-класи, вистави та у кінотеатри.

2 червня Кабмін ухвалив рішення пом’якшити карантин в Україні. Також змінили умови в’їзду, щоб не перебувати на самоізоляції. В МВС оприлюднили список документів, необхідних для в’їзду в Україну

.