Нардеп із Дніпропетровська потрапив до списку «кнопкодавів»

08.04.2015 16:11   -
Автор:

На сайті громадського руху «Чесно», який раніше неодноразово викривав депутатів Ради в кнопкодавстві, створено розділ «Кнопкодави» з іменами парламентаріїв, які голосували неперсонально. Список поки що складають прізвища 21 депутата, напроти кожного — посилання на фото- або відеодоказ факту неперсонального голосування, передає 9 канал.
До списку потрапив нардеп з Дніпропетровська Андрій Шипко.
На сайті громадського руху «Чесно» зазначено:
Народному депутату потрапити на цю дошку ганьби просто: треба лише проголосувати за себе та свого колегу (або й кількох) у залі засідань. В тому числі «жартома», в тому числі «бо колега вийшов попросив», в тому числі «за неважливі рішення».
Читайте також: К команде Коломойского присоединился скандальный экс-регионал
А от зникнути з цієї дошки, якщо порушив принцип персонального голосування, неможливо. Кнопкодави лишатимуться тут як привід для виборців задуматись та як пересторога решті депутатів, які не вміють тримати руки при собі.
Довідка:
Шипко Андрій Федорович ( 1970 р.н.), депутат Верховної Ради 7 і 8 скликання, обидва рази обраний у одномандатному виборчому окрузі №35 ( Нікополь, Орджонікідзе) У складі комітету Верховної Ради з охорони здоров’я очолив підкомітет з нових медичних технологій та фармацевтичної галузі. Має дві вищі освіду — медичну та юридичну.