Націоналістичний рух дніпропетровського нардепа носитиме ім’я Дмитра Яроша

18.01.2016 14:00   -
Автор:

«Назва – Національний рух Дмитра Яроша – поки що робоча. З часом вона може змінитися. Але рішення включити у назву нового руху прізвище нашого лідера – принципове, від цього ми не відмовимось.
“Організація вождистського типу”? Саме так. Кого це не влаштовує – швидко йдуть до інших структур або створюють свої. Щоправда, поточне формулювання особисто мені подобається не дуже. Я пропонувала інше – коротке, з викликом і зі смаком: “Люди Яроша”. І все», – заявила учасниця руху Олена Білозерська.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на sectorpravdy.com.
За словами активістки, рішення про включення у назву руху прізвища Яроша не було одностайним. Тому довелося довго переконувати частину побратимів, які вважають, що потрібно орієнтуватись лише на ідею, а не на особу.
«Сам Дмитро Ярош дуже довго був проти свого імені у назві – по-перше, від скромності, по-друге, не хотів, щоб про нас казали – ось саме те, що деякі з вас вже зараз активно строчать у коментарях. Але нам вдалося його переконати.
Грошей на “розкрутку” нового “бренду” – як не мали, так і не маємо, і навряд чи будемо мати. Єдине, що в нас залишилось – прізвище Дмитра Яроша. Саме з ним у суспільстві асоціюємось ми і наш рух», – йдеться у заяві Білозерської.
Читайте також: У мерії повідомили про нове кадрове призначення Філатова