На площі 600 м² висадили чорнобривці в одному з парків Дніпра

12.04.2022 10:14   -

У Дніпрі, попри повномасштабну війну з московитами, всупереч горю й бідам, незважаючи на ракетні обстріли, триває життя: продовжують підтримувати в належному стані території парків. Наразі у зелених зонах активно ладнають газони, обробляють рослини від шкідників та різних захворювань, а також висаджують однолітні квіти. 

“По багатьох наших локаціях ми вже внесли добрива, обрізали багаторічні рослини та упорядкували газони. А сьогодні в одному з парків Дніпра ми висадили чорнобривці. По-перше, це досить символічно. По-друге, ці квіти невибагливі під час висаджування та й догляд за ними не складний. На жаль, у цьому році прикрашати парки різноманіттям квітів неможливо. Через війну порушено логістику доставки”, – зазначила начальниця відділу благоустрою КП “Міська інфраструктура” ДМР Любов Чадіна. 

Загалом чорнобривцями засадили дві центральні клумби в одному з парків Дніпра на загальній площі 600 м². За словами садівниці Людмили Пивовар, вони будуть квітнути до пізньої осені. 

“Ми сподіваємось, що ці квіти будуть радувати Дніпрян та гостей, які до нас приїжджають. Хочемо, аби люди, гуляючи нашим парком, згадували мирні часи та хоч трохи відволікались”, – додала Людмила Пивовар.

На площі 600 м² висадили чорнобривці в одному з парків Дніпра | Днепр  вечерний - новости Днепра