На карнавал та вуличні танці до Дня міста Дніпро витратять бюджетні мільйони

19.08.2019 11:15   -
Автор:

Департамент гуманітарної політики міськради Дніпра шукає підрядників за двома тендерами, що організують низку святкових заходів до Дня міста Дніпро.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Depo.Дніпро“.
Підрядник за 2,2 млн гривень має організувати 14 вересня у Дніпрі урочисте відкриття свята “День міста”, алея творчості “Мистецький квартал” на набережній, всеукраїнський фестиваль духових оркестрів “Dnipro Spirit of orchestras” та арт-проект “Битва хорів” на площі Героїв Майдану, всеукраїнський фестиваль вуличного танцю “DNEPR Street battle” на Європейській площі, карнавал “I LOVE DNIPRO” та водне шоу поряд із цирком, рок-фестиваль “Dnipro – Rock – 2019” на пляжі Сагайдак, концертно-розважальна програма “Карнавал талантів” на набережній Дніпра.
У карнавалі має взяти участь не менше 5 тис. учасників, що пересуватимуться пішки та на 10 платформах.
За 393 тис. гривень у Дніпрі буде організоване відкриття скверу “Правобережний” на ж/м Перемога-1.
До відкриття орендується генератори піни та мильних бульбашок, сцена та сценічне обладнання, матеріали для конкурсів та майстер-класів.
Також за 63 тис. гривень на Монастирському острові 14 вересня буде проведений лицарський турнір. Тендер оголошено комунальним підприємством “Парк культури та відпочинку Придніпровський”.