На Харківщині розстріляли автобус із людьми

28.08.2020 09:15   -

Офіс Генерального Прокурора повідомляє про те, що на Харківщині організована група людей на автомобілях здійснила збройний напад на пасажирів мікроавтобуса, заблокувавши автобус і здійснивши постріли прямо в салон автобуса.

«За попередньою інформацією, невідомі напали на автобус, що перевозив представників громадської організації, біля м. Люботин Харківської області. Автобус наздогнали декілька автомобілів, зупинили його шляхом блокування руху, пошкодили, розбивши скло та здійснили постріли з пістолета з гумовими кулями», – йдеться у повідомленні.

 

В наслідок обстрілу, 4 особи з автобусу отримали поранення і травми – їх доправили до лікарні. Троє осіб потребували операції.

Поліція затримала нападників, що пересувалися на кількох легкових автівках. Всього правоохоронці затримали 14 осіб, підозрюваних у нападі.

«За процесуального керівництва прокуратури Харківської області спецпідрозділом ГУ Нацполіції в області затримано 14 осіб за фактом замаху на вбивство пасажирів автобуса на трасі на Харківщині (ч.2 ст.15, пп. 1,7,12 ч. 2 ст. 115 КК України)», – заявили в ОГП.