На Донбасі зафіксовано 10 порушень режиму тиші бойовиками за минулу добу. Один український боєць загинув

12.01.2021 09:47   -

За повідомленням прес-служби штабу ООС, за минулу добу, 11 січня, російсько-терористичні війська здійснили 10 провокацій, порушивши встановлені домовленості з припинення вогню.

Так, поблизу населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу обох населених пунктів Водяне – і на Приазов’ї, і неподалік Донецька, ворог здійснив кілька провокативних пострілів зі стрілецької зброї, а поблизу Донецька – ще й зі снайперської зброї“, – сказано в повідомленні.

Нажаль, один військовослужбовець Збройних Сил загинув внаслідок обстрілу бойовиків.

Неподалік Красногорівки наші захисники виявили проліт БпЛА противника типу «квадрокоптер» з перетином лінії розмежування.

Від початку поточної доби, 12 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Бойовики відкривали вогонь з гранатометів та мінометів калібру 82 мм.