На Донбасі в результаті обстрілу бойовиків поранено українського військового

04.11.2020 09:37   -

Штаб ООС повідомляє про те, що за минулу добу в результаті обстрілу з боку російсько-терористичних угруповань неподалік селища Новолуганське один український військовослужбовець отримав осколкове поранення – бойовики здійснили обстріл із автоматичного станкового гранатомету.

Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення. Воїна оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога“, – повідомили в Штабі.

Загалом, за добу 3 листопада бойовики 6 разів порушували режим припинення вогню, використвуючи стрілецьку зброю, важкі кулемети та гранатомети різних систем.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” неподалік Водяного противник застосував ручний протитанковий гранатомет, а на околиці Авдіївки – підствольний гранатомет та стрілецьку зброю. У районі Мар’їнки ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберного кулемета та ручного протитанкового гранатомета. Ще два порушення режиму припинення вогню зафіксовані поблизу населеного пункту Гнутове. На цій ділянці противник застосовував стрілецьку зброю та ручний протитанковий гранатомет“, – сказано в повідомленні Штабу ООС.