На Донбасі поранено ще двох український військових

31.01.2021 11:20   -

Прес-служба ООС повідомляє про те, що внаслідок обстрілів з боку терористів на Донбасі, минулої доби, 30 січня, отримали поранення два українських військовослужбовці. В районі Новомихайлівки терористи вчинили обстріл з кулеметів та гранатометів, що й призвело до поранення наших захисників.

“Неподалік Новомихайлівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл позицій українських воїнів з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. В результаті обстрілу двоє наших військовослужбовців отримали поранення. Захисників оперативно доставили до лікувального закладу, де їм надається необхідна медична допомога”, – сказано в повідомленні.

Окрім того, в районі Авдіївки російські найманці здійснили обстріли з протитанкових гранатометів, а поблизу населеного пункту Золоте-4, окупанти застосували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Для придушення вогневої активності ворога українські підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

Про бойові втрати за минулу добу не повідомлялось.

Нагадаємо, що напередодні, 29 січня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська застосували безпілотний літальний апарат типу «квадрокоптер» та скинули два постріли ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил. Внаслідок цього двоє українських воїнів отримали осколкові поранення. Військових оперативно доставлено до лікувального закладу, де їм надано належну медичну допомогу.