На Дніпропетровщині перевірять роботу Укртрансбезпеки

24.10.2018 10:00   -
Автор:

Під куполом Верховної Ради України озвучили порушення в роботі Управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області, дописує на Фейсбук ГО “Майдан Січеслав-Дніпро”, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
19 жовтня 2018 року заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд озвучила поданий депутатський запит підписаний групою Депутатів на чолі з Максимом Курячим стосовно роботи Управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області.
В своєму депутатському запиті поданому на основі фактів порушень в роботі регіонального Управління, які були виявлені комісією громадського контролю за роботою пунктів ГВК та Громадською організацією «Майдан Січеслав-Дніпро», Народні Депутати України зазначають, що окрім порушень законодавства з боку посадових осіб Дніпропетровської Укртрансбезпеки, важливим є той факт, що за результатами габаритно-вагового контролю територіальними органами Укртрансбезпеки з початку року Управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області займає одне з найгірших місць.
Кількість зважувань складає всього 0.2% в загальних зважуваннях по Україні, кількість виявлених порушень – 3%, нарахування плати за проїзд – 0,8%, накладення фінансових санкцій – 2,6%, питома вага перерахованих до Державного бюджету коштів складає всього 4%.
Народні Депутати України звертаються до Міністра Інфраструктури України з проханням про створення незалежної комісії з метою перевірки роботи Управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області.
Нагадаємо, раніше Голова ГО «Майдан Січеслав-Дніпро» Віктор Романенко особисто звернувся до Міністра Інфраструктури України Володимира Омеляна та передав документи, які підтверджують факти порушень норм законодавства з боку начальника Управління Укртрансбезпеки у Дніпропетровській області О.М. Степаненко.