На Дніпропетровщині виявлено черговий факт корупції в земельній сфері, – Купрій

19.01.2015 17:51   -
Автор:

Дніпропетровський нардеп Віталій Купрій заявляє, що сьогодні подав заяву про злочин прокурору Дніпропетровської області. За словами народного обранця, близько 100 га землі було незаконно віддано в оренду під приватне фермерське господарство.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«На моєму окрузі чиновники Держземагенства, зловживаючи владою, відібрали право Хутірської сільської громади користуватись громадськими пасовищами. Близько 100 га землі з порушенням закону віддано в оренду під приватне фермерське господарство.
Я не проти розвитку фермерства, але інтереси громади повинні бути вищими. До того ж, постає питання: Скільки отримав у власну кишеню чиновник, щоб підробити документи та сказати на чорне біле, а на біле чорне? Громаді повідомили, що землю не можуть надати, оскільки по документам це болото. Але в той самий день Держземагенство робить фокус-покус і болото дивом перетворюється на чорнозем. Вуаля! Громаду обікрали, чиновники і горе-підприємці нажились.
Сьогодні я подав заяву про злочин прокурору Дніпропетровської області. Разом з громадою ще поборемось за справедливість в цьому світі», – написав нардеп.