На Дніпропетровщині створюється військово-патріотичний клуб для школярів

17.06.2015 13:40   -
Автор:

На Дніпропетровщині стартує спільний проект Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – розпочинає роботу військово-патріотичний клуб для учнів 10 та 11 класів. Там школярам обіцяють яскравий, спортивний та пізнавальний літній відпочинок.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
З 22 червня на тренувальній базі Державного університету внутрішніх справ розпочинає роботу військово-патріотичний клуб «ІronDnepr», ініціатором створення якого виступила Дніпропетровська облдержадміністрація.
«Це нова, жива форма військово-патріотичного виховання, без нав’язування, без нудних лекцій, наближена до гри. Вона створена для активної, патріотично налаштованої молоді, яка прагне більше дізнатися про історію своє країни, її традиції, сучасну військову справу. Це цікаво для наших юнаків та дівчат, які є справжніми патріотами», – зазначив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко.
Читайте також: В Днепропетровске появились новые молодые общественники?
Навчально-ігрова програма клубу розрахована на учнів 10 та 11 класів – як хлопців, так і дівчат. Тривалість зміни – 5 днів. Працюватиме клуб з 22 червня по 31 липня. Заняття проводитимуть викладачі вишу та справжні професіонали своєї справи. Зокрема, куратором однієї з груп стане відомий «кіборг», викладач філософії університету внутрішніх справ Кирило Недря – герой сьогодення, який нещодавно повернувся із зони АТО, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.
Під час відпочинку школярі зможуть дізнатися багато цікавого, випробувати себе, у формі гри ознайомитися з військовою справою, поспілкуватися з однолітками та однодумцями.
У навчально-ігровій програмі: історія Збройних сил України, імітація ведення бою (страйкболл), надання першої медичної допомоги, основи виживання та ін. Хлопці та дівчата також матимуть унікальну можливість потренуватись у мультимедійному тирі, де дійство відбуватиметься у вигляді фільму на інтерактивному екрані. Всі заняття проходитимуть як військово-патріотична гра, під час якої юнаки та дівчата отримають навички стратегічного мислення, тактичного прийняття рішень та командної роботи.
До клубу запрошуються всі бажаючі старшокласники регіону, які прагнуть провести літо цікаво та з користю.
Записатися до військово-патріотичного клубу «ІronDnepr» можна за телефонами: (056) 770 68 00.
Читайте також: Для створення масовки організатори антикорупційної акції задіяли школярів (ВІДЕО)