На Дніпропетровщині з новорічними святами привітали родини загиблих на війні Героїв

29.12.2021 09:21   -

Представники Міністерства ветеранів у Дніпропетровській області привітали родини українських героїв, що загинули у бою з російськими окупантами на Донбасі.

У Вільногірську відбулась зустріч з родиною загиблого Героя – Ярослава Журавля, який пройшов Піски, Мар’їнку, Авдіївську промзону, Трьохізбенку, Гранітне і загинув в одному з “найкривавіших” місяців 2020 року під Зайцевим (Донецька область). У Ярослава лишились дружина та двоє доньок.

У П’ятихатках відбулась зустріч з родиною полеглого в бою під Троїцьким (Луганська область) Героя – Федора Гузієнка. Новорічні подарунки для сина Євгенія припали на наступний день після його дня народження, що дуже порадувало хлопця.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні

Реалізація таких собі невеличких новорічних див для дітей наших полеглих Герої відбулась за підтримки Мальтійського ордену. Також висловлюємо персональну подякую голові Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України Сергію Володимировичу КУНІЦИНУ та начальнику Відділу у м. Київ Мінветеранів Володимиру Васильовичу ПРИМАЧЕНКУ. Напередодні новорічних свят хочемо побажати тепла та злагоди кожній родині, мирного неба і нехай минуле приходить тільки зі світлими спогадами, а теперішнє залишається успішним та радісним!“, – йдеться у повідомленні осередку Мінветеранів у Дніпропетровській області.